Estudiants de l'Angeleta Ferrer mostren el seu suport al company detingut a Barcelona

El noi ha agraït la solidaritat dels seus companys d'institut durant l'acte de suport

Més de 150 estudiants de l'institut Angeleta Ferrer de Sant Cugat del Vallès han mostrat el seu suport al company detingut durant les protestes del divendres 18 d'octubre a Barcelona. El jove, que és menor d'edat, va ser posat en llibertat.

Més info: Un santcugatenc entre els detinguts a les manifestacions a Barcelona

Així, aquest dimarts 23 d'octubre el vestíbul de l'Angeleta Ferrer s'ha omplert d'alumnes que han mostrat la seva solidaritat amb el noi. Entre els assistents a l'acte de suport hi havia també regidors de Junts per Sant Cugat i ERC, així com el president d'Òmnium Cultural, Lluís Bonet, i membres de l'ANC.

Els alumnes han realitzat una sentada durant més de 45 minuts a l'entrada de l'institut. Allà mateix, el noi que va ser detingut ha agraït la solidaritat dels seus companys.

Indignació pel tracte policial

El noi va ser detingut després d'una càrrega policial a centenars de joves que eren asseguts a terra a Barcelona en el marc de la vaga general. "Físicament està bé, però està molt indignat pel tracte rebut per la policia", va explicar el pare al TOT Sant Cugat.

El cas està en mans dels advocats d'Alerta Solidària i el pare prefereix no fer més declaracions fins que es resolgui. Tot i això, defensa el caràcter pacífic del fill: "Només va anar a la manifestació, i sempre s'ha posicionat en la no-violència".

 
Comentaris

Destaquem