L'exalcaldable de VOX a Sant Cugat, nou secretari general del partit

El santcugatenc Ignacio Garriga, que va ser candidat a l'alcaldia de Sant Cugat per VOX, ha estat nomenat nou secretari general del partit d'extrema dreta. El president del partit, Santiago Abascal, va afirmar a través de Twitter que Garriga és un "referent per a tots els simpatitzants", i va considerar que és un "privilegi d'aquest projecte" poder comptar amb ell per al càrrec. Garriga substitueix en el càrrec a Javier Ortega Smith.

Durant les seves primeres paraules, el nou secretari general de VOX va proclamar: "No renunciaré a donar batalla a Catalunya. No marxaré mai de Catalunya". "I encara que a alguns els agradaria que no fos així, continuarem donant la batalla al separatisme i a l'esquerra a Catalunya. Estem construint una alternativa sòlida i de futur per a retornar als catalans tot allò que ens han arrabassat", va emfatitzar a través de les xarxes socials. 

Ignacio Garriga va ser l'alcaldable de VOX a l'alcaldia de Sant Cugat el 2015. Anteriorment havia estat membre de Noves Generacions del PP. Amb VOX, va ser diputat al Congrés dels Diputats i el número 1 de la llista a les eleccions catalanes del 2021. Actualment és diputat al Parlament. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem