L'exalcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla, número 30 d'ERC a Barcelona al Congrés

Ingla ha estat escollida com la 3a del Vallès Occidental, en una llista que encapçala Gabriel Rufián

Mireia Ingla, exalcaldessa de Sant Cugat, concorrerà en la llista d'ERC a Barcelona en les pròximes eleccions generals com a número 30, unes eleccions que se celebraran el diumenge 23 de juliol. Amb això, Ingla formarà part d'una llista que encapçala Gabriel Rufián i que va ser ratificada en el Consell Nacional d'Esquerra Republicana amb 102 vots a favor i 1 en contra, el divendres 16 de juny.

La santcugatenca, així, es presenta per primera vegada al Congrés, després d'haver ocupat el número 2 per Barcelona al Senat, tant en les eleccions del 2011 com en les eleccions del 2015. En els darrers 4 anys, Ingla ha estat l'alcaldessa de Sant Cugat, en un govern amb el PSC i la CUP.

Rufián està acompanyat en aquesta llista per Teresa Jordà, Francesc-Marc Álvaro, Pilar Vallugera i Joan Capdevila, els quals ocuparan respectivament les 5 primeres posicions. D'altra banda, la llista de Girona està encapçalada per Montse Bassa, la de Lleida per Inés Granollers i la de Tarragona per Jordi Salvador.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem