L'exnúmero 4 de Ciutadans a Sant Cugat, candidata a l'alcaldia amb Valents

Silvia Tusell serà la candidata de Valents a les eleccions municipals de Sant Cugat

Silvia Tusell serà la candidata a l'alcaldia de Valents a les eleccions municipals de Sant Cugat, la formació política liderada per Eva Parera i que es presenta com un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya "es respectin les lleis i sigui lleial a Espanya". Tusell va ser la número 4 a la llista electoral de Ciutadans a les eleccions locals de 2019 i també va formar part de la Junta Local del partit taronja.

"La seguretat, el treball i la llibertat" són els tres pilars que defensa Valents.  "A Sant Cugat l'incivisme no es persegueixi. Alguna cosa tindrà a veure amb què ens estigui governant el tripartit d'ERC, PSC i CUP", assenyala Tusell en un comunicat on afegeix: "Sant Cugat major activitat de la policia local, ja que tenim una ràtio d'agents per població per sota de les ràtios recomanats". "Els veïns dels barris allunyats del centre demanen major presència policial", assegura.  

Des de Valents també aposta perquè l'Ajuntament de Sant Cugat utilitzi el català i el castellà de forma habitual en les seves comunicacions i reclama que l'administració mantingui la "neutralitat" de l'espai públic. 

Rebaixa d'impostos

La candidata del partit es posiciona a favor de la rebaixa d'impostos i planteja altres "problemes" com la mobilitat: "Si volem que Sant Cugat sigui una ciutat atractiva i dinàmica hem de començar per baixar impostos, resoldre els greus problemes de mobilitat interior a través de plans d'autobusos, resolent el caòtic recorregut de bici i vehicles de mobilitat personal o establint serveis de bicing".

Finalment, Valents planteja un creixement del municipi que mantingui l'equilibri entre "l'habitatge i l'oferta de serveis i el manteniment". Finalment, reclama que l'Ajuntament impulsi un pla de barris que "els equipari en serveis i infraestructures, dotant als serveis de neteja i manteniment els mitjans per tenir la ciutat que mereixem i paguem".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem