Els exregidors Ignasi Bea i Núria Gibert, a les llistes de Barcelona de la CUP al Congrés

Ambdós santcugatencs van ser regidors per la CUP a l'Ajuntament de Sant Cugat: Bea des del 2011 fins al 2019 i Gibert del 2015 al 2022

Els exregidors de la CUP Sant Cugat Ignasi Bea i Núria Gibert formen part de les llistes de la CUP a Barcelona de cara a les pròximes eleccions generals, que se celebren el diumenge 23 de juliol. Ignasi Bea, qui va ser regidor per la CUP a l'Ajuntament de Sant Cugat durant dos mandats, des del 2011 fins al 2019, ocupa la posició número 3, mentre que Núria Gibert, qui va ser regidora entre el 2015 i el 2019 i tinenta d'alcaldia del 2019 al 2022, quan va renunciar al càrrec, ho fa de número 10. 

La CUP va decidir concórrer a les eleccions al Congrés, amb un 61% dels vots favorables en un procés intern assembleari. Amb això, Bea i Gibert acompanyaran a Albert Botran i Laure Vega, números 1 i 2 respectivament. D'altra banda, Mireia Vehí i Robert Sabater encapçalen la llista de Girona, Edgar Fernández i Pepa Plana ho fan per Tarragona i Esther Sancho i Sebastià Mata ho fan per Lleida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem