L'exregidor santcugatenc Damià Calvet, a la llista de Trias per Barcelona

El que havia estat tinent d'alcalde de Sant Cugat ocuparà la cinquena posició a la llista de Junts a Barcelona

Damià Calvet, que havia estat regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat i tinent d'alcalde de la ciutat, serà el número cinc a la llista de Junts a Barcelona liderada per Xavier Trias. El candidat ha proposat la llista per les eleccions municipals del 28 de maig aquest dimecres, 12 d'abril, davant l'Assemblea de Junts a Barcelona i els afiliats del partit tenen l'opció de ratificar-la durant aquest dijous, 13 d'abril, en una votació telemàtica, a través de l'espai 'Decidim' del web del partit.

Calvet va ser tinent d'alcaldia d'Urbanisme i regidor d'Economia i Hisenda a l'Ajuntament de Sant Cugat entre 2015 i 2018. Després va fer el salt a la conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya durant el mandat de Junts, que va durar fins al 2021. Calvet es va presentar aleshores a les primàries del partit per ser escollit candidat a la presidència, però les va perdre davant Laura Borràs. Des del 2021, ha estat president del Port de Barcelona fins al passat mes de novembre.

Pel que fa a la resta de noms de la llista de Junts a Barcelona, el número dos l'ocuparà l'exconsellera Neus Munté, el tres el regidor a l'Ajuntament Jordi Martí i el quatre l'exconsellera Victòria Alsina. El número sis està reservat als grups amb els quals Trias ha arribat a acords per concórrer plegats als comicis, PDeCAT, Demòcrates i Més, moviment d'esquerres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem