L'exsenador Bernat Picornell serà el número 2 d'ERC a les municipals de Sant Cugat

Picornell va ser senador entre 2016 i 2021 i actualment és cap de gabinet de la conselleria de Presidència del govern de la Generalitat de Catalunya

El santcugatenc Bernat Picornell serà el número 2 de la llista d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals de Sant Cugat de 2023. Així, l'exsenador acompanyarà l'actual alcaldessa, Mireia Ingla, que tornarà a encapçalar la candidatura republicana.

Així ho ha anunciat el mateix Picornell a través de les xarxes socials: "Faig el pas amb il•lusió i ganes de treballar pel que estimo: Sant Cugat". "Ho faig amb el convenciment de seguir treballant pel Sant Cugat 'de sempre' i que no volem perdre i, alhora, per aconseguir que ningú hagi de marxar perquè no hi pot viure", ha afegit.

Mireia Ingla ha posat en valor la incorporació de Picornell a la llista d'ERC: "Em fa molta il·lusió anunciar-vos que en Bernat Picornell se suma a l'equip per continuar fent de Sant Cugat una ciutat moderna, adaptada als nous temps i que treballa per millorar la nostra qualitat de vida. Gràcies per fer aquest pas!".

En les properes setmanes, l'executiva local d'ERC convocarà una assemblea amb la militància per portar a votació i ratificació la llista electoral.

Qui és Bernat Picornell?

Bernat Picornell va ser designat senador pel Parlament de Catalunya el 2016, convertint-se en el senador més jove amb 26 anys. El 2019, va ser nomenat portaveu adjunt d'ERC a la cambra espanyola. Va estar al Senat fins al 2021. Posteriorment, va ser nomenat cap de gabinet de la conselleria de Presidència del govern de la Generalitat de Catalunya. 

En la seva trajectòria política, ha ocupat càrrecs de direcció a les Joventuts d'Esquerra Republicana i actualment formava part de l'executiva d'ERC a Sant Cugat. En l'àmbit santcugatenc, ha format part dels Castellers de Sant Cugat, és vocal de la Junta Directiva de La Unió Santcugatenca. També ha estat sotspresident del Consell de Cultura de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem