Jordi Joly, tinent alcalde amb Lluís Recoder, serà el nou gerent de l'Ajuntament

Joly va ser conseller delegat a l'Ajuntament de Barcelona en el mandat de Xavier Trias entre el 2011 i el 2015 i executiu del FC Barcelona

Jordi Joly serà el nou gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat, tal com ha comunicat el nou alcalde, Josep Maria Vallès (Junts), en la seva salutació al personal municipal, el dilluns 19 de juny. D'aquesta manera, el que fou tinent alcalde d'Economia i Organització a l'Ajuntament de Sant Cugat al costat de Lluís Recoder, retorna a l'ens municipal.

Durant la presentació, Josep Maria Vallès (Junts) ha destacat la trajectòria de Joly: "És una persona amb una trajectòria contrastada. Estem molt contents que torni a casa, perquè la coneix molt bé i pot aportar moltíssim".

Joly, a més, va ser gerent de l'àrea econòmica de l'Ajuntament de Barcelona amb l'alcalde Xavier Trias, director general de Barcelona Activa, vicepresident de Mercabarna, membre del consell de l'Institut Català de Finances (ICF), consultor en Palladium i executiu del FC Barcelona. "És tot un honor tornar a casa. Tinc totes les ganes del món d'ajudar en aquest projecte" ha explicat durant la seva intervenció.



D'altra banda, Joly ha comentat que les administracions públiques "necessiten un canvi flagrant" i que el seu principal objectiu és fer de Sant Cugat "una societat exemplar i que sigui motor de canvi". El que va ser tinent alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat ha incidit en posar "les persones i les seves capacitats en el centre de l'administració pública" i s'ha compromès a treballar "amb compromís, constància, rigor i professionalitat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem