Fernández Alà (Front Nacional): 'Venim a recuperar el prestigi que ha perdut Sant Cugat'

El cap de llista local del Front Nacional de Catalunya ha explicat el programa electoral per a les pròximes eleccions municipals

El Front Nacional de Catalunya ha presentat el seu programa electoral a Sant Cugat per a les pròximes eleccions municipals, que se celebren el diumenge 28 de maig. L'encarregat d'explicar el projecte ha estat Lluís Fernández Alà, cap de la llista a Sant Cugat, el dissabte 18 de març en el restaurant Seven, davant més d'una cinquantena de persones.

Fernández Alà s'ha mostrat preocupat per la "pèrdua de prestigi i excel·lència" de Sant Cugat i ha criticat la gestió dels 2 últims governs: "Sant Cugat ha perdut el lideratge que tenia el 2015 i hem de recuperar-lo. En el darrer mandat el municipi va començar a perdre excel·lència i ha continuat ara amb el Tripartit". Amb això, algunes de les propostes que ha presentat el candidat per a alcaldable per recuperar aquest prestigi ha estat "aconseguir un atur residual, donar suport a les empreses i emprenedors i millorar el contracte de neteja".

El qui fou precandidat a la presidència del FC Barcelona en les darreres eleccions del club blaugrana ha assenyalat que el Front Nacional de Catalunya és un partit "de centredreta, una posició que actualment no té cap altre partit a Sant Cugat". El cap de llista ha destacat també "la bona gestió, l'eficiència i el compromís electoral" com a pals de paller de la seva candidatura. "Som un partit modern que hem vingut per canviar les coses. Hem vingut per quedar-nos i portar el prestigi que Catalunya mereix, i és que es pot lluitar per la independència i la prosperitat de la nació des del municipalisme" ha afegit. A més, Fernández Alà ha recriminat a ERC Sant Cugat i a la CUP Sant Cugat "haver pactat amb un dels partits de l'article 155".

L'empresari, d'altra banda, ha destacat alguns dels objectius que té el partit polític en el cas d'aconseguir representació en les pròximes eleccions municipals: "Molts joves es veuen obligats a marxar del municipi i hem de trobar solucions. També volem aconseguir un model de seguretat basat en la corresponsabilitat i generar riquesa, atraient l'activitat econòmica. No podem oblidar-nos del retard en les llicències d'obres i la necessitat de lluitar contra l'okupació".

Finalment, el número 1 del Front Nacional a Sant Cugat ha defensat la "col·laboració publicoprivada" com a eina per recuperar el prestigi del municipi i ha exigit crear una Taula de Mobilitat amb experts "per millorar la problemàtica que hi ha actualment a Sant Cugat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem