Ferrer i Segura seran consellers nacionals de la JNC al Vallès Occidental

Els santcugatencs, membres de la Joventut Nacionalista de Catalunya, han estat escollits per ser un dels 5 representants comarcals en el Consell Nacional

Mireia Ferrer i Àngel Segura, membres de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat, han estat escollits nous consellers nacionals al Vallès Occidental, el divendres 14 de maig, en l'assemblea comarcal de la formació política. D'aquesta manera, ambdós santcugatencs representaran la comarca en el Congrés Nacional, sota la candidatura liderada per Víctor Moreno.

L'assemblea comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat es va celebrar a la seu de la formació santcugatenca i en ella va participar la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, la qual va voler donar importància al jovent en la construcció de la societat: "Des de la reflexió, la generositat, el debat seriós, el coneixement i la proximitat i cooperació amb la ciutadania aconseguirem transformar la nostra societat i millorar la vida de tota la ciutadania, els i les joves heu de poder transformar les vostres reivindicacions en acció política i cívica".

Així doncs, mentre que Mireia Ferrer, cap local de la JNC de Sant Cugat, ha estat reelegida per 3a vegada, Àngel Segura (responsable de la comunicació de la formació política) ha estat escollit per primer cop. "És important poder formar part del màxim òrgan de representació de la Joventut Nacionalista de Catalunya i és una manera de fer ideologia i territori" ha explicat Ferrer.

D'altra banda, el cap comarcal sortint, Pau Argelaguet, va explicar el treball realitzat en aquests darrers anys, abans de presentar l'única candidatura, liderada per Víctor Moreno. Els altres 3 consellers nacionals del Vallès Occidental seran Jaume Montes, Esteve Monllor i Oriol Payà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem