Francesc Cardoner, nou candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix

Qui va ser president de l'EMD ara fa 12 anys es tornarà a presentar perquè "li ha demanat a la gent"

Francesc Cardoner, qui va ser president de l'EMD de Valldoreix entre els anys 1999 i 2003, es presentarà com a presidenciable a les eleccions municipals de maig. Cardoner s'hi presenta com a independent i assegura que ho fa perquè la ciutadania li ha demanat que ho faci: "Molta gent m'ha animat a què em presenti i al final he cedit". En aquest sentit afegeix però que "no em dedico a buscar suports sinó que escolto a la gent i responc al que em diu".

Cardoner, que va ser presidenciable de CiU en una ocasió i milita a UDC, assenyala que no té intenció d'anar contra ningú: "No es tracta d'això. Ens agrada Valldoreix tal com és. S'ha d'evolucionar, però controlant la natura". Sí que ha deixat entreveure que hi ha algunes decisions que s'han pres en els últims mesos a les quals s'oposa, com és el cas del projecte de fer pisos de protecció oficial on actualment està el pàrquing de l'estació.

Cardoner: "Ens hem de saber entendre"

Cardoner explica també que el fet de presentar-se com a presidenciable sense cap partit o candidatura forta darrere no el preocupa. "Els polítics ens hem de saber entendre els uns amb els altres. Tindré capacitat d'entendre'm amb altres? Jo crec que sí. S'ha de deixar fer a les persones que estan al voltant". La presentació de la candidatura es farà, previsiblement, a finals del mes d'abril.

 
Comentaris

Destaquem