Entitats de cultura popular porten la Festa de Tardor a Raül Romeva a Lledoners

Els Castellers de Sant Cugat han traslladat la Diada Castellera de la Festa de Tardor a Lledoners, on els han acompanyat diferents entitats santcugatenques

"Si la presó ens impedeix ser-hi a tots, anirem tots a la presó", deien els Castellers de Sant Cugat en un comunicat previ a la Festa de Tardor. I això és el que han fet, acompanyats també pels Geganters de Sant Cugat, els Bastoners, els Caparrots, i els Diables de Sant Cugat, tot portant la Festa de Tardor a Raül Romeva i la resta de presos polítics, excepte Dolors Bassa i Carme Forcadell, a Lledoners.

Actuació dels Castellers de Sant Cugat a Lledoners. FOTO: Quim Llop

Actuació dels Castellers de Sant Cugat a Lledoners. FOTO: Quim Llop

Així, els Gausacs han fet la Diada Castellera de Festa de Tardor, el diumenge 27 d'octubre, davant de la presó de Lledoners, conjuntament amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sabadell.

Diada Castellera de Festa de Tardor a Lledoners. FOTO: Cedida

Diada Castellera de Festa de Tardor a Lledoners. FOTO: Cedida

Després de la Diada Castellera ha estat el torn de l'actuació dels Geganters, seguida per les de Bastoners i els Caparrots, amb actuacions dels Diables de Sant Cugat entre cada actuació. La trobada ha finalitzat amb sardanes, en Joan Bona Nit i el Cant dels Segadors.

Actuació dels Bastoners a Lledoners. FOTO: Bernat Picornell

Actuació dels Bastoners a Lledoners. FOTO: Bernat Picornell

Cal destacar que la Festa de Tardor d'enguany ha finalitzat amb una "valoració molt positiva" per part de l'organització, i reclamant una "urgent i necessària resposta" a l'emergència social.

Més info: La Festa de Tardor reclama una "necessària i urgent resposta" a l'emergència social

Les millors imatges de la Festa de Tardor.

Gitanes de Festa de Tardor. FOTO: Ale Gómez

Les millors imatges del cap de setmana.

Escalada Rocòdrom infantil. FOTO: Ale Gómez

 
Comentaris

Destaquem