Gina Cahís, nova portaveu del Jovent Republicà

L'organització juvenil ha constituït la nova permanent local amb l'objectiu d'arribar a nous àmbits i continuar sent presents al carrer

Gina Cahís ha estat escollida com a nova portaveu del Jovent Republicà de Sant Cugat del Vallès. Així ho decidia el Congrés Local de l'organització aquest dimecres, 9 d'octubre, en el qual elegien la nova executiva local.

Amb aquest pas, apunten en un comunicat, "l'agrupació afronta el nou curs polític amb la voluntat de reforçar la seva presència als carrers, arribar a nous sectors juvenils i impulsar polítiques concretes pel jovent del poble".

El nou equip manté membres de l'anterior executiva, però també algunes cares noves. Així, Isaac Calvís (Organització), Ainhoa Miró (Finances) i David Lerin (Portaveu del Casal de Valldoreix) repeteixen a la permanent, mentre que l'Albert Bas s'hi incorpora com Conseller Nacional pel Jovent per primera vegada, acompanyat, també, per la Gina Cahís i l'Ainhoa Miró.

Mentrestant, la militància ha escollit per unanimitat a Marc Berruezo com a representant de l'organització juvenil a l'executiva d'ERC Sant Cugat.

Amb aquesta direcció, les joventuts d'Esquerra de Sant Cugat es marquen l'objectiu de "continuar apostant per l'acció política, estenent l'activitat al carrer a través de xerrades i formacions obertes, així com organitzant alguna activitat festiva d'envergadura".

 
Comentaris

Destaquem