El govern actual (Junts i ERC) és un 4,6% més barat que el tripartit, segons el govern

L'Ajuntament de Sant Cugat va fer públic un estudi per fer les comparatives dels governs

"Aquest govern (Junts i ERC) és més barat que l'anterior (ERC, PSC i CUP)". Això va expressar el tinent d'alcaldia d'Economia i Hisenda, Carles Brugarolas, en el ple municipal del mes de març, durant els punts d'Economia en què es tractava entre altres, la liquidació del pressupost del 2023 i l'apujada dels sous de l'oposició. 

Brugarolas va explicar que la previsió per aquest mandat era que la retribució creixeria, però va repetir que s'havia equivocat amb els seus càlculs. “La previsió era que el cost total del govern (electes + càrrecs de confiança política) creixeria com a molt un 6,2%. Però un cop estudiades en detall totes les dades, el resultat és que les retribucions globals del govern de l'alcalde Josep Maria Vallès en aquest mandat (2023-27) seran uns 245.000 € més baixes que les de l’anterior (2019-23) de l'alcaldessa Mireia Ingla. Representa, concretament, un 4,5% menys".

Aixó, l'Ajuntament explica en un comunicat que s'ha fet un estudi per detallar la comparació de sous dels tres anteriors governs (mirar el quadre). 

sous
FONT: Ajuntament

En el mandat 15-19, la retribució total dels 4 anys de l'alcaldia és més baixa perquè l'alcaldessa Mercè Conesa no cobrava el sou de l'Ajuntament de Sant Cugat, sinó el de presidenta de la Diputació de Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem