Guanyem Valldoreix, amb "l'objectiu de fer poble i treballar pel bé comú"

La coalició d'esquerres de Valldoreix, Guanyem Valldoreix, ha presentat els pals de paller de la seva candidatura a l'EMD de Valldoreix, fent valdre la importància de les vocalies

Guanyem Valldoreix, la confluència d'esquerres formada per la CUP, ERC-MES, Sant Cugat en Comú i l'entitat Gent per Valldoreix, ha presentat els pals de paller de la seva candidatura a l'EMD de Valldoreix de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, en un acte de campanya celebrat el dissabte al migdia al Casalet de Valldoreix: "L'objectiu és fer poble des de l'EMD, creant espais perquè la gent se senti part d'aquest poble", ha explicat el presidenciable de la coalició, Xavier Humet. A més, també ha destacat la voluntat de "treballar pel bé comú", a més d'assenyalar que "venen anys de redefinició de Valldoreix".

En aquest sentit, Humet ha apuntat que una de les principals fixacions de Guanyem Valldoreix serà l'ús de la zona del Viral de l'enllaç, on la coalició vol col·locar el futur camp de futbol de la vila, tal com ha explicat el presidenciable. A més, ha volgut fer valdre la campanya electoral: "Ho tenim molt a prop, però hem d'aconseguir explicar entre tots plegats perquè ens votin", ha afirmat.

La importància del vot a Sant Cugat

Humet ha explicat als veïns el sistema de vot a Valldoreix, i és que per una banda s'escull al presidenciable, i per l'altre, les vocalies depenen dels resultats que treguin els partits polítics a l'Ajuntament de Sant Cugat i, després, són aquests els que escullen els vocals en funció de la seva representació al consistori: "Per poder gestionar Valldoreix necessitem un Govern estable. Els 8 vocals surten dels grups polítics i per això s'han de votar els grups que formen la coalició a Valldoreix. Hem de treure la majoria", ha argumentat Xavier Humet.

Més info: Guanyem Valldoreix es presenta amb l'habitatge i la seguretat com a eixos

No us perdeu les millors imatges del cap de setmana.

[r.2]

Més informació
 
Comentaris

Destaquem