ICV, CUP i C's lamenten que es barregi prostitució voluntària amb explotació sexual

Convergència presentarà contra la regularització de la prostitució i perquè Sant Cugat s'adhereixi a la Xarxa de ciutats lliures de tràfic de dones i nens destinats a la prostitució

Els grups municipals d'ICV-EUiA, la CUP-PC i Ciutadans presentaran una moció al ple municipal de l'abril per millorar les condicions de vida de les persones que escullen "lliurement exercir la prostitució". És la resposta d'aquestes formacions a la moció que presentarà Convergència per oposar-se a la regularització de la prostitució.

Aquests tres partits consideren que la moció del grup convergent "carrega contra les polítiques de protecció de drets dels i les treballadores del sexe i de suport a totes aquelles persones que vulguin sortir de la prostitució". "Aquesta moció es barreja la tracta de persones i l’explotació sexual amb la prostitució exercida voluntàriament", lamenten.



En conseqüència, aquesta moció alternativa demana "lluitar en coordinació contra la tracta de persones amb fins d'explotació sexual". A més, volen mostrar el seu suport a les reclamacions que fan moltes prostitutes que es deixi d'utilitzar-les políticament i es comenci a escoltar la seva veu i defensar els seus drets. La moció també parla d'oferir alternatives laborals a aquelles persones que vulguin canviar de feina.



També ha lamentat que l'alcaldessa parlés fa uns dies "en nom de les institucions que representa i en fes ús partidista participant en la campanya contra les polítiques de l'Ajuntament de Barcelona". Consideren que les institucions són "ens de garantia de drets per a tota la ciutadania" i que "no haurien de ser utilitzades arbitràriament per la defensa de visions parcials".

 
Comentaris

Destaquem