ICV-EUiA vol uns pressupostos que apostin per la igualtat de gènere

Per això presentarà una moció en aquest sentit en el Ple Municipal del mes d'octubre

El grup municipal d'ICV-EUiA vol que el consistori prengui en compte aspectes d'igualtat i perspectiva de gènere en els pressupostos per a l'any 2019 i, en aquest sentit, planteja una moció per al Ple Municipal del mes d'octubre que segueix aquesta línia.

Per això, en la moció, la força política proposa els següents acords:

  • Constituir un equip tècnic format per persones expertes i amb trajectòria professional en metodologia d'elaboració de pressupostos amb perspectiva de gènere, que col·labori amb el personal implicat en el procés d'elaboració del pressupost municipal.
  • Preveure en el pressupost de 2019 la partida necessària per a la formació en equitat de gènere a tot el personal tècnic que treballa en l'elaboració de l'impacte de gènere del pressupost
  • Comprometre a l'Ajuntament de Sant Cugat perquè cada any, en l'elaboració del pressupost municipal, s'inclogui un informe de l'impacte de la perspectiva de gènere.
  • A partir d'ara, elaborar i fer públiques totes les dades estadístiques de l'Ajuntament, enquestes (observatori sociològic) i altres indicadors municipals disgregades per sexe, per tal de poder traçar amb major precisió la situació socioeconòmica d'ambdós sexes.

 

 

 
Comentaris

Destaquem