Illa dina amb empresaris de Sant Cugat per explicar-los el seu projecte per a Catalunya

El candidat del PSC a les eleccions del 12-M ha participat en el Fòrum Sant Cugat al restaurant Can Ametller

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha participat aquest divendres en el Fòrum Sant Cugat al restaurant Can Ametller, un dinar-col·loqui amb empresaris del municipi. Illa ha presentat als assistents el seu plantejament per a Catalunya, que segons el candidat es vertebra sobre dos vers: "unir i servir". El socialista també ha apuntat que l'objectiu del seu partit és "potenciar l'autogovern de Catalunya amb una actitud de col·laboració i no de confrontació". Durant el dinar, Illa ha explicat quines polítiques vol impulsar en qüestions com la mobilitat, l'habitatge i les infraestructures. 

De fet, una de les principals preocupacions que els empresaris han traslladat al candidat socialista ha sigut l'estat de les infraestructures del país. En aquest sentit, Illa ha assegurat que cal "posar-les en funcionament" i que la Generalitat de Catalunya "torni a tenir els serveis públics com a primera prioritat i faci funcionar el país". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem