IMPULS és el nou partit que es presenta a les eleccions municipals de Sant Cugat

La candidata a Sant Cugat per IMPULS a les eleccions municipals serà Blanca Palazón

Les eleccions municipals de Sant Cugat sumen un nou partit, IMPULS (Iniciativa Municipal de Persones Unides Lliurement i Solidària); d’aquesta manera ja sumen 15 candidatures. Segons Elisenda de Clasca, representant del partit, la gent que en forma part no ve del món de la política: “La gent demana a crits un nou espai en la política municipal, que sigui real i propera a la ciutadania; els governs autonòmics i nacionals estan bé, però els hi falta un toc de proximitat, i aquí entrem nosaltres”. 

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

IMPULS presenta la seva candidatura a Sant Cugat, amb Blanca Palazón –publicista, comunicació i turisme–, i a Cerdanyola, amb Elisenda de Clasca –advocada. El seu primer acte de cara als mitjans tindrà lloc a la seva seu de Cerdanyola (avinguda del Parc Tecnologic, 7) on presentaran per primera vegada el seu programa electoral. "Al nostre partit som tot dones. Nosaltres no som ni d'esquerres, ni de dretes, ni del centre, això és molt dels 80. El nostre programa el presentarem amb un format que creiem que no ho ha fet ningú mai" ha explicat la representant del partit a Cerdanyola.

Algunes de les accions que plantegen en el seu programa a Sant Cugat afavorir la connexió territorial amb el tramvia del Vallès, reforçar el petit comerç mitjançant la cultura i l'espectacle de carrer, dotar de recursos, formació i infraestructures als cossos de seguretat i implantar un pla de descarbonització. Tot i les seves ambicions, Elisenda de Clasca ha afirmat que disposen d'un "pressupost low cost".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem