Imputats els autors de les pintades a la façana de l'Ajuntament

Ho ha comunicat l'alcaldessa Carmela Fortuny a través de les xarxes socials

Els autors de les pintades de suport a la Guàrdia Civil i les taques taronja amb les quals s'ha despertat l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès aquest dilluns, 1 d'octubre, han estat identificats i imputats segons la Llei 4/2015 de deslluïment de béns immobles.

Més info: 'Visca la Guàrdia Civil' i pintura taronja contra l'ajuntament de Sant Cugat

La Policia Local ha detectat de matinada, mitjançant les càmeres de seguretat, l'acte vandàlic. Gràcies a aquesta informació, han pogut identificar un vehicle amb 4 ocupants, i una motocicleta que l'acompanyava.

La Policia Local ha establert un dispositiu per localitzar-los, i han pogut aturar el vehicle entre les 3 i les 4 hores de la matinada d'aquest dilluns, mentre que la motocicleta ha fugit, tot i que disposen de la matrícula. Els cossos de seguretat han identificat els 4 ocupants i se'ls ha imputat un delicte de deslluïments de béns immobles.

 

L'alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, mitjançat el Twitter, anunciava aquesta detenció. En el seu missatge, l'alcaldessa apunta que "L'esperit de l'1-O és tan fort que uneix més del 80% de la població. Contra els qui actuen de nit i amb la cara tapada: més paraules, més democràcia i més germanor. Sant Cugat vol decidir el seu futur de país, i ho farem. Per cert, els autors de les pintades ja han estat detinguts".


Les pintades han aparegut la matinada d'aquest 1 d'octubre, quan es commemora el primer aniversari del referèndum de l'1 d'Octubre. El lema 'Visca la Guàrdia Civil' ha aparegut pintat en els vidres de l'ajuntament, mentre que també han llançat pintura taronja contra la façana, la pancarta que reclama l'alliberament dels presos polítics i l'entrada de l'edifici.

 

 

 
Comentaris

Destaquem