Junts vol declarar 'persona non grata' al santcugatenc Pablo Llarena

La formació política presentarà una moció per 'acabar amb la repressió de l'Estat a Catalunya', un dels punts de la qual és declarar persona non grata al magistral del Tribunal Suprem

Junts per Sant Cugat vol "acabar amb la repressió de l'Estat a Catalunya" en considerar que actualment les institucions estatals "ens estan reprimint la voluntat democràtica". És per això que la formació política presentarà en el pròxim ple municipal, que tindrà lloc el dilluns 15 de novembre, una moció entre les quals destaca declarar persona non grata al santcugatenc Pablo Llarena.

Així ho ha explicat el regidor Carles Brugarolas, en una roda de premsa celebrada el dimarts 9 de novembre: "La democràcia no es regeix en plenitud a Catalunya, i és que les institucions estatals s'han mobilitzat conjuntament per reprimit la nostra voluntat democràtica, i això no és acceptable. És per això que volem posar fi a la repressió de l'Estat a Catalunya".

Entre les propostes que presenta aquesta moció, hi ha la defensa de la democràcia i l'autodeterminació, donar suport a les persones represaliades o declarar persona non grata a Esperanza Garcia i Pablo Llarena. "Volem que l'Ajuntament no s'inhibeixi del que està passant i esperem trobar el consens amb ERC Sant Cugat i la CUP Sant Cugat" ha sentenciat Brugarolas.

D'altra banda, durant el pròxim ple municipal, la formació política presentarà també una moció per donar protagonisme als infants, arran que el 20 de novembre se celebra el Dia Universal de la Infància i que més del 20% de la població de Sant Cugat pertany a aquesta franja d'edat. "Volem implicar els infants en decisions que afecten el municipi a partir del Consell de Joves i el Consell dels Infants. A més, volem treballar el seu dret mediambiental, sobretot en l'entorn de les escoles, i redefinir les activitats que contribueixin el benestar emocional dels infants i joves" ha explicat la regidora Sandra Casat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem