Ingla: "Tenim la fórmula perquè Sant Cugat segueixi sent un referent de qualitat de vida"

Mireia Ingla i la resta de candidats republicans del Vallès Occidental s'han trobat a Ginebra amb la secretària general del partit, Marta Rovira

La cursa per l'alcaldia de Sant Cugat ja està en marxa. A vuit mesos de les eleccions municipals, candidats d'Esquerra Republicana del Vallès Occidental s'han desplaçat a Ginebra per trobar-se amb la secretària general del partit, Marta Rovira, i teixir les estratègies a seguir. Una de les participants ha estat Mireia Ingla, actual alcaldessa de Sant Cugat i alcaldable d'ERC.

"Tenim la fórmula per garantir que Sant Cugat segueixi sent un referent de qualitat de vida", ha emfatitzat Mireia Ingla, que ha carregat contra els últims governs convergents: "Sant Cugat va plantar la llavor del seu èxit als anys 90 i principis dels 2000, però la descompisició de l'espai convergent ho va posar en risc. Va ser una dècada d'inèrcies sense mirades llargues".

Ingla: "L'èxit de la ciutat no el pot pagar la seva gent, volem que els nostres fills i filles puguin seguir gaudint de Sant Cugat" 

En aquest sentit, ha volgut remarcar valors com l'honestedat: "Sobretot parlem d'una governança honesta i de posar les institucions al servei de tothom, i no només al servei d'uns quants". Ingla ha destacat alguns dels reptes que afronta la ciutat, destacant l'habitatge assequible i la mobilitat sostenible. "L'èxit de la ciutat no el pot pagar la seva gent, volem que els nostres fills i filles puguin seguir gaudint de Sant Cugat", ha resumit. 

Sortir de la crisi, la prioritat per Esquerra

"Sortir de la crisi per Esquerra Republicana de Catalunya és una prioritat en la nostra agenda política. No hi ha cap altra prioritat social sobre la taula avui dia que no sigui sortir d'aquestes crisi i evitar que a la nostra societat hi hagi més desigualtats", ha emfatitzat Marta Rovira, exiliada a Suïssa des de fa cinc anys.

De cara a les eleccions municipals, Rovira ha destacat que Esquerra és "l'única força política" que aspira a ser important a tots els municipis catalans, des dels petits fins als més grans: "Volem acabar amb la Catalunya dual, dels quesempre pensen en el país només a través de les grans ciutats o dels que sempre ho fan a través de les comarques amb menys habitants".

I ha assegurat que el gran objectiu és créixer en les ciutats metropolitanes: "Una de les prioritats és tenia molta representació i ser molt presents a les grans ciutats del nostre país. Estem bolcant la nostra estratègia aquí".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem