Manel Sánchez serà nomenat fill predilecte de Sant Cugat

L'Ajuntament aprova al Ple Municipal l'acord de concessió del títol de fill predilecte a l'activista social Manel Sánchez

L'Ajuntament de Sant Cugat inicia l'expedient de Manel Sánchez pel seu nomenament com a fill predilecte de la ciutat de Sant Cugat a títol pòstum. Es tracta d'una decisió de la Junta de Portaveus a proposta del PSC, que ha comptat amb el suport de Junts, ERC, PP, En Comú Podem i CUP, i amb l'abstenció de VOX. És un reconeixement "a la seva lluita incansable en defensa de la millora dels serveis públics i del benestar dels veïns i veïnes de Sant Cugat, com en el seu compromís també amb la defensa de l'entorn i el medi natural".

Manel Sánchez va arribar a Sant Cugat l'any 1985 i des d'aleshores va estar vinculat a l'associacionisme de Sant Cugat. Sánchez va ser president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat i membre de l'Ateneu. L'activista cultural i amic personal, Àlvar Roda, en un escrit homenatge explica la seva lluita "incansable" amb la societat: "Entenia perfectament el paper imprescindible que tenen les entitats i la seva gent, el seu treball del dia a dia com a element de cohesió social. Defensor del seu país, que vol dir la seva llengua, els seus costums, paisatges i muntanyes i, molt especialment, del seu estimat Pallars".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem