Ja comença el procés de primàries de Junts per Sant Cugat

El cap de setmana es podran començar a presentar els candidats a alcaldable per les eleccions municipals de 2023

La Direcció Executiva Nacional de Junts per Catalunya va aprovar el passat dilluns la convocatòria de les eleccions primàries per escollir la persona que encapçalarà la candidatura de les eleccions municipals de l’any 2023 a la ciutat de Sant Cugat: a partir del diumenge 5 de juny a les 00.00 hores i fins el dimarts dia 7 de juny a les 16 h, totes les persones que vulguin optar a ser candidates a l’alcaldia de Sant Cugat per Junts, han de manifestar-ho omplint un formulari.

De moment hi ha tres candidats de Junts per Sant Cugat pendents que les primàries del partit decideixin qui serà el pròxim alcaldable: són el regidor de Junts Carles Brugarolas, el regidor de Junts Josep Maria Vallès i Borja Aitor Arriaga.

Atesa la proximitat del Congrés Nacional, i les necessitats informàtiques per les votacions nacionals, i d’acord amb el reglament aprovat el passat 15 de gener, el calendari per la presentació de candidatures i recollida d’avals a la ciutat de Sant Cugat queda fixat de la següent manera:

  • En el cas que alguna persona no afiliada vulgui presentar-se, ha de posar-se en contacte amb el partit a través del correu electrònic primaries@junts.cat per tal que se li faciliti un accés, proporcionant DNI i correu electrònic.
  • Un cop finalitzat el termini per la presentació de precandidatures, l'organització enviarà un correu electrònic amb les persones que s’han presentat i, des del dia 8 de juny a les 00.00 començarà la recollida d’avals, que durarà fins el dia 15 de juny a les 16h.
  • Tant la presentació de candidatues, com el procés d’avalar es podrà fer des de l’espai personal de decidim.junts.cat. Allà també hi ha el reglament, per tal de consular tota la informació sobre el procediment. També es pot demanar informació a municipals23@junts.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem