Ja es coneixen els 4 alcaldes accidentals que substituiran a Ingla durant l'agost

4 dels tinents alcaldes de l'equip de govern assumiran el càrrec d'alcalde accidental durant una setmana

Sant Cugat ja coneix els 4 tinents alcaldes que durant l'estiu substituiran a l'alcaldessa, Mireia Ingla, mentre aquesta faci el seu període de vacances, entre l'1 i el 28 d'agost. Amb això, el primer en assumir el càrrec serà el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler (PSC Sant Cugat), el qual serà alcalde accidental entre l'1 i el 7 d'agost.

Posteriorment, arribarà el torn d'Esther Madrona (ERC Sant Cugat), tinent d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica, la qual assumirà el càrrec entre el 8 i el 14 d'agost. El tercer alcalde accidental d'aquest període serà Marco Simarro (CUP Sant Cugat), tinent d'alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, entre el 15 i el 21 d'agost, mentre que Francesc Duch (ERC Sant Cugat), tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Sostenibilitat, Via Pública i Benestar Animal, assumirà el càrrec entre el 22 i 28 d'agost.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem