Ja es coneixen els càrrecs de confiança de l'Ajuntament de Sant Cugat

Jordi Joly (Gerència), Ferran Villaseñor (Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat), Pep Tugues (Cap de gabinet) i Oriol Cisteró (Assessor de drets) són quatre dels nous càrrecs

El Butlletí de la província de Barcelona ja ha publicat el decret d'alcaldia que permet nomenar els nous càrrecs eventuals, també anomenats col·loquialment "càrrecs de confiança".

Els nous càrrecs eventuals del Govern municipal de Sant Cugat

Jordi Joly

El nou gerent fou tinent alcalde d'Economia i Organització a l'Ajuntament de Sant Cugat al costat de Lluís Recoder entre els anys 2003 i 2011 i després va ser gerent de l'àrea econòmica de l'Ajuntament de Barcelona amb l'alcalde Xavier Trias, director general de Barcelona Activa, vicepresident de Mercabarna, membre del consell de l'Institut Català de Finances (ICF), consultor en Palladium i executiu del FC Barcelona. Cobrarà 98.000 euros bruts anuals amb dedicació plena.

Ferran Villaseñor

El nou coordinador de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat va ser coordinador general durant el mandat de l'exalcaldessa, Mireia Ingla entre el 2009 i el 2023. Va ser regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat durant 12 anys. Primer per al PSC i després per a ERC. Cobrarà 88.000 euros bruts anuals amb dedicació plena.

Pep Tugues

El nou cap del gabinet d'Alcaldia va ser director del Teatre-Auditori durant 15 anys, des del 2005 i fins al 2020. També va estar a l'àrea de Cultura i Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Cugat durant 11 anys. La seva feina més recent ha estat vinculada a l'àrea d'Imatge i Comunicació des del 2020. Cobrarà 74.820,47 euros bruts anuals amb dedicació plena.

Maria Franquesa

La nova adjunta al cap de gabinet d’Alcaldia es va presentar a les llistes de Junts per Sant Cugat en el número 21 a les passades eleccions municipals i va estar vinculada a l'Oficina Sant Cugat Solidari de l'Ajuntament de Sant Cugat com a responsable ara fa més de 20 anys. Més recentment, ha treballat en diferents empreses de l'àmbit privat. Cobrarà 50.843,05 euros bruts anuals amb dedicació plena.

Anna Foj

La nova cap de premsa i Comunicació, ha estat vinculada a l'àrea de comunicació en els últims anys a l'Ajuntament de Sant Cugat. Cobrarà 63.928,53 euros bruts anuals amb dedicació plena.

Lídia Gàllego

La nova assessora de Comunicació i projectes estratègics va ser assessora del grup municipal de Junts per Sant Cugat durant l'anterior mandat i també exercit de consellera a càrrecs públics del PDeCat. Cobrarà 40.674,44 euros bruts anuals amb una dedicació del 80%.

Eloi Rovira

El nou assessor d’Esports va ser regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat per Junts per Sant Cugat durant el passat mandat 2019-2023. Abans va ser tinent d'alcaldia de promoció de la ciutat, joventut i esports entre el 2018 i el 2019 amb l'exalcaldessa Carmela Fortuny i regidor d'Esports amb l'exalcaldessa Mercè Conesa. També ha sigut coordinador d'entitats esportives entre el 2011 i el 2015 i campió en diverses ocasions en la disciplina esportiva de llançament de pes. Cobrarà 50.843,05 euros bruts anuals amb una dedicació plena.

Ferran Felius

El nou Comissionat per a persones amb discapacitat ha sigut el president d'Acompanya'm Sant Cugat, entitat local en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, va ser vicepresident i membre de la Junta directiva del Dincat, entitat que representa el sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya entre el 2009 i el 2019. Cobrarà 50.843,05 euros bruts anuals amb una dedicació plena.

Oriol Cisteró

El nou assessor de Drets va ser assessor de cohesió territorial durant el mandat de l'exalcaldessa, Mireia Ingla. És president de la secció local d’Esquerra Republicana des de mitjans del 2015 i forma part d'Òmnium Cultural. Cobrarà 50.843,05 euros bruts anuals amb una dedicació plena.

Assessors dels grups municipals

A banda d'aquests càrrecs eventuals, s'han aprovat els assessors dels diferents grups municipals amb representació al Ple de Sant Cugat. Cadascú cobrarà 33.500 euros bruts anuals amb dedicació plena, a excepció de l'assessor de Junts que estarà al 50% de dedicació. 

Àngel Segura

El nou a assessor del grup de Junts per Sant Cugat va ser responsable de comunicació del mateix grup municipal i responsable de xarxes socials. A més és el president de la JNC.

Mikel Vilalta

El nou assessor d'ERC va ser també adjunt al cap de gabinet d'alcaldia durant el mandat de l'exalcaldessa, Mireia Ingla.

Sílvia Trabalón

La nova assessora del grup municipal del PSC va ser durant 10 anys directora gerent de l'associació Sant Cugat Empresarial i durant quatre anys executive board del Catalonia Innovation Triangle (CIT) a banda d'altres càrrecs més recents relacionats amb la consultoria i la formació.

Miguel Raposo

El nou assessor del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat va ser president del PP a Gràcia i conseller del districte.

Enric López

El nou assessor del grup municipal de CUP-AMUNT ha estat vinculat amb Arran Sant Cugat.

Ignasi Hernández

El nou assessor del grup municipal d'En Comú Podem porta la comunicació del mateix grup municipal.

Càrrecs sense nomenar

Encara no s'han nomenat els següents càrrecs: Comissionat/da per les relacions amb Valldoreix (40.674,44 euros bruts anuals de sou amb una dedicació del 80%), que ja es coneix que serà l'exvicepresidenta de l'EMD, Susanna Herrada;  l'assessor/a de comerç i dinamització de la ciutat (50.843,05 euros bruts anuals amb una dedicació plena); i l'assessor/a de projectes (50.843,05 euros bruts anuals de sou amb dedicació plena). Tampoc s'ha nomenat cap assessor/a del grup municipal VOX.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem