La Joventut Nacionalista carrega contra ERC: "Nosaltres no ens vendrem a canvi de res"

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Sant Cugat defensa la necessitat de ser al Congrés dels Diputats

"No anem a Madrid a investir presidents espanyols, ni d'un color ni altre". Aquest és el missatge que ha volgut enviar el president de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat, Àngel Segura, en l'únic acte electoral que Junts ha organitzat a la ciutat de cara a les eleccions generals del 23 de juliol. Un acte que ha servit per desmarcar-se i carregar contra l'estratègia d'Esquerra al Congrés: "No ens presentem per investir presidents, ni d'un color ni d'un altre, hi anem només a treballar per Catalunya".

Segura: "No podem renunciar a cap espai on es decideixin coses sobre Catalunya"

Per Àngel Segura, els republicans s'han "venut a canvi de res": "Es tracta de fer valdre tots els vots dels catalans. Nosaltres no ens vendrem a canvi de res". Tot i això, el president de la Joventut Nacionalista ha volgut destacar la importància de ser presents a Madrid, davant dels missatges abstencionistes de part de l'independentisme: "És evident que s'han d'aprofitar aquests espais per fer polítiques per la ciutadania de Catalunya. No podem renunciar a cap espai on es decideixin coses sobre Catalunya".

Segura, que ha estat acompanyat pel secretari d'organització de la JNC de Sant Cugat, Josep Arcas, ha avançat que cal aprofitar un moment polític en què tot indica que no hi haurà majories absolutes: "S'ha de bloquejar Espanya. El vot a Junts és un vot per exigir i plantar cara de veritat a l'Estat espanyol i aconseguir que les promeses deixin de ser incompliments reiterats". En aquest sentit, ha carregat tant contra el PSOE com el PP, acusant-los de ser iguals a l'hora "d'incomplir" les promeses amb amb Catalunya. 

Segura: "Els governs del PP i del PSOE tenen les mateixes conseqüències per Catalunya"

"El discurs de blanquejar el PSOE, com si complís allò que promet a Catalunya, és mentida", ha sentenciat. A més, ha criticat la promesa "d'una nova pluja de milions" del PSC: "Tornaran a incomplir". "No es tracta de quin acabi sent el govern espanyol, sinó quina és la força que tindrà Catalunya al Congrés. Amb el PP el discurs és més violent, però a la pràctica els governs del PP i del PSOE tenen les mateixes conseqüències per Catalunya", ha assegurat. 

Les propostes dels joves de Junts

El programa electoral de la Joventut Nacionalista de Catalunya consta de tretze punts amb la idea "la perspectiva juvenil s'incorpori a totes les polítiques".  El traspàs del fons de beques a la Generalitat, transformar el bo jove en una renda per a l'emancipació, incentivar la contractació juvenil, promoure la FP Dual, un estatut del becari que sigui una cobertura real i efectiva o garantir l'accés gratuït universal a productes d'higiene menstrual i anticonceptius són algunes de les propostes. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem