Joventut per conduir la secció local de Catalunya en Comú de Sant Cugat

L’assemblea de Sant Cugat s’ha realitzat en el marc del desplegament territorial de Catalunya en Comú

Ja és una realitat. Sant Cugat té secció local de Catalunya en Comú. La força es va constituir en assemblea, on també es va escollir el Grup Motor que coordinarà les accions i activitats del partit fins a les eleccions municipals, que se celebraran l'any vinent. L'assemblea, en la que van participar els inscrits i inscrites a la força política que ho van desitjar, es va celebrar el dijous 21 de juny. En total hi van participar una 40a de persones. "Va ser una assemblea molt positiva. Es va debatre, però en tot moment els missatges van ser constructius i d'il·lusió", ha explicat el recent nomenat portaveu del grup, Ramon Gutíerrez.

Durant l'assemblea es va presentar una única proposta per formar el Grup Motor, que va ser aprovada per unanimitat. Així, l'equip del Grup Motor es basa en un grup de gent jove, que van assegurar tenir experiència, però també ganes d'aprendre i donar dinamisme a la ciutat. Cal destacar que cap dels membres del Grup Motor provenen de cap dels partits polítics que van impulsar Catalunya en Comú. Així, l'equip coordinador està format per l'advocada Aina Balada, l'historiador Carlos Camaranza, la politòloga Núria Foj, l'actual regidor de l'Ajuntament per ICV-EUiA Ramon Gutíerrez, l'educadors Ines Luna i l'activista veïnal Andreu Sierro.

Els objectius marcats per l'assemblea del Comú de Sant Cugat són, en primer lloc, l'elaboració d'un pla de treball organitzatiu, i de proposta política a Sant Cugat, que s'haurà d'aprovar a l'assemblea de Setembre. I en segon lloc, coordinar i vetllar per la preparació de les eleccions municipals, que inclou el procés d'elecció de la candidatura, d'elaboració programàtica i de preparació de la campanya electoral. De totes maneres, i a l'espera del que pugui passar en les properes eleccions, el partit té d'altres reptes: "El que volem és crear una organització que sigui capaç d'analitzar bé quines necessitats té la ciutat per poder millorar. L'objectiu no són tant les eleccions, sinó el que vindrà després d'aquestes eleccions", ha explicat el portaveu.

 
Comentaris

Destaquem