La Joventut Socialista de Catalunya s'ha reunit a Sant Cugat per enfortir vincles

Un centenar de consellers de la Joventut Socialista de Catalunya ha debatut sobre la importància del jovent en la política municipal

Sant Cugat ha estat escenari del Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya, un consell en el qual la força socialista ha reivindicat la seva unitat, el dissabte 4 de juny a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès. Així doncs, el centenar de consellers presents ha mostrat el seu suport a l'actual Executiva Nacional, la qual celebra el seu primer any de mandat.

Durant la trobada, el Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya ha resolt favorablement l'Informe de Gestió de l'Executiva Nacional i el pressupost de l'organització. A més, s'ha valorat positivament la gestió dels òrgans perifèrics com la Comissió Financera, la Comissió de Garanties Estatutàries o les Delegacions al Consell Nacional del PSC.

Pere Soler, tinent alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat i portaveu del PSC Sant Cugat, ha destacat la importància que tenen les joves en la política municipal i el paper clau que poden tenir de cara a les eleccions municipals del pròxim any. Soler, a més, ha ressaltat el treballat realitzat pel partit en el municipi: "Hem demostrat com amb una política local, al servei de les persones, podem transformar les nostres ciutats".

D'altra banda, el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya a Sant Cugat, Alex Muñoz, s'ha mostrat satisfet en poder tornar a celebrar el Consell Nacional, un fet que no passava des del 2005: "Estem agafant el relleu generacional d'aquells que el 2005 van acollir el Consell Nacional, demostrant la presència i força socialista que hi ha al municipi. Estem fent un bon treball que es veu reflectit amb el model de ciutat i en el model de fer política". Amb tot, Muñoz ha assenyalat que la Joventut Socialista de Catalunya arriba amb ganes: "Volem passar a l'acció i arribem amb moltes propostes".
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem