La Joventut Socialista de Sant Cugat proposa un bo cultural i un xat de suport emocional

Les propostes de la JSC estan incorporades al programa electoral del PSC per les eleccions municipals

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Sant Cugat ha incorporat algunes de les seves propostes al programa electoral del PSC per aquestes eleccions municipals, argumentant, en una nota de premsa, que "la joventut és la clau per al futur de la nostra ciutat i, per això, proposem un seguit de mesures destinades a promoure la seva participació activa en la vida política, social i cultural de la ciutat".

En primer lloc, la JSC vol crear un bo cultural per totes les persones que facin 18 anys que inclogui descomptes per llibreries, entrades de teatre i cinema i accés gratuït a instal·lacions esportives municipals, així com descomptes a altres comerços adherits a Sant Cugat Comerç.

Els joves socialistes també volen "vetllar perquè els joves tinguin opcions d'emancipar-se a la ciutat" i reforçar l'educació sobre la salut als instituts, creant programes sobre els riscos associats a l'ús de drogues, fomentar l'adquisició d'hàbits de vida saludable i proporcionar serveis de salut mental en el context educatiu. En aquest sentit, proposen crear un xat de suport emocional gratuït per a joves i adolescents d'entre 14 i 25 anys perquè s'hi puguin adreçar de manera confidencial i immediata en cas de patiment i malestar emocional.

Finalment, la JSC defensa repensar el Pla Jove, perquè "calen plans joves realment ambiciosos amb objectius concrets i a llarg termini, destinats principalment a generar un model d’oci públic i inclusiu que pugui competir i equiparar-se amb el sector privat a Sant Cugat i a potenciar el teixit associatiu jove de Sant Cugat". A més, al Pla Jove volen incloure mesures i programes específics que contemplin l’oci dels joves amb discapacitats i diversitat funcional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem