Junts es compromet que el centre cívic de Can Canyameres "sigui una realitat"

La formació política ha explicat algunes propostes pel barri de Volpelleres i les seves apostes per potenciar l'economia local i reduir l'escletxa digital de Sant Cugat

Junts per Sant Cugat ha explicat la seva intenció de rehabilitar la masia de Can Canyameres, en un acte que s'ha celebrat a la plaça dels Rabassaires de Volpalleres, el diumenge 21 de maig. El grup municipal, a més, ha assenyalat que vol dinamitzar el Mercat de Volpelleres i ha destacat que cal trobar una solució urgent per als alumnes de La Mirada.

Així doncs, l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha indicat la necessitat de potenciar el barri de Volpelleres: "Nosaltres rehabilitarem la masia de Can Canyameres, que havia d'estar en marxa durant aquest mandat, i és que un barri com Volpelleres de més de 9.000 veïns necessita un equipament social de cohesió. Hem de dinamitzar el mercat, que actualment està ensorrat, i hem de trobar una resposta mentre no es construeix l'Escola La Mirada".

Jordi Puigneró, número 5 de la llista electoral de la formació política, ha defensat durant l'acte els treballadors santcugatencs: "Som el partit de les persones que aixequen les persianes de negocis i comerços i que no demana res a canvi, i fem del treball l'ADN d'aquest país. Molts partits parlen de polítiques socials, però la millor política social és aconseguir que la gent tingui feina, i moltes vegades el treballador està oblidat per les administracions".

A més, el que fou vicepresident de la Generalitat, ha explicat algunes mesures que vol implementar Junts per Sant Cugat per combatre l'escletxa digital: "Hem de millorar la cobertura de telefonia mòbil, hem de tenir sensibilitat per les persones que tenen dificultats en accedir a les noves tecnologies, potenciant la seva formació, i hem de millorar els serveis digitals que presta l'Ajuntament".

D'altra banda, Carles Brugarolas, número 3 en la llista electoral de Junts, s'ha mostrat crític amb l'actual equip de govern: "Tots recordem en Sant Cugat d'abans del 2019, quan l'Ajuntament era reconegut per la seva transparència, era una potència econòmica i ocupava el número 1 del rànquing socioeconòmic de Catalunya. Esperem que això sigui un parèntesi, i és que el model de Sant Cugat està en risc. Qualsevol que no voti a Junts habilita que es reediti el tripartit, el qual no ha aprovat a temps cap pressupost municipal. Han deixat un forat pressupostari que costarà revertir, fruit de la seva irresponsabilitat, però nosaltres actuarem amb rigor per l'interès general i pel bé comú".

Per concloure l'acte, Vallès ha demanat als presents el vot per Junts per Sant Cugat: "El canvi passa per Junts i només nosaltres podem revertir la situació, perquè no prendrem decisions des dels despatxos, sinó oferint diàleg".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem