Rebutjada la moció per aturar Ragull Centre

Ciutadans ha donat la raó a Junts, però no han tingut prou vots a favor

El Ple municipal ha rebutjat la moció de Junts x Sant Cugat sobre la necessitat que els desenvolupaments urbanístics "comptin amb consens ciutadà i polític" i amb la qual s'instava a aturar el projecte de Ragull Centre. Davant d'això, el govern ha defensat que sí que han tingut en compte els veïns "amb més de vint reunions".

Junts ha reclamat de nou tornar aturar el projecte de Ragull Centre. "Està en joc el model urbanístic", advertia fa uns dies la formació. Ciutadans els ha donat la raó amb la voluntat de defensar el "model de ciutat" que diuen ser "la raó per la qual tantes famílies venen a Sant Cugat".

"Existeix la possibilitat què en menys de 18 mesos es produeixin canvis al govern municipal que aturin o vulguin modificar substancialment algunes de les principals iniciatives mencionades", adverteix la moció presentada per Junts.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch (ERC),  ha defensat una vegada més el projecte de Ragull Centre, que pretén construir habitatge públic: "Estem buscant alternatives perquè la gent no hagi de marxar", ha explicat. "És el que ens diferencia de vosaltres. Sant Cugat és per tots. No pateixin per d'aquí 18 mesos, pretenem continuar governant".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem