Junts per Catalunya estrena local a Sant Cugat per acostar-se a la ciutadania

L'espai s'ubica al carrer de Valldoreix número 34

Junts per Catalunya ha inaugurat aquest 4 de desembre, coincidint amb l'inici de la campanya electoral, un local a Sant Cugat del Vallès amb l'objectiu "d'acostar-se a la ciutadania".

Un local ubicat al carrer de Valldoreix número 34, que té per objectiu "fer-lo servir per a aquesta candidatura de Junts per Catalunya, pretenent fer-nos més propers als ciutadans, i també que els ciutadans puguin apropar-se a nosaltres amb més facilitat per entendre de quina manera es presenta el president Puigdemont a aquestes eleccions", ha explicat Damià Calvet, representant local de la candidatura.

"Són unes eleccions que no van d'escollir un President o un Govern, van de restaurar la democràcia i les institucions catalanes. Ja hi ha un president, que és el president Puigdemont, i amb aquesta llista i amb aquest local pretenem explicar-nos a tots els ciutadans de Sant Cugat. Volem guanyar a Sant Cugat; volem guanyar a Catalunya, per demostrar al món que volem restaurar les institucions catalanes", ha afegit.

 
Comentaris

Destaquem