Junts reclama més inversió en infraestructures i en serveis essencials a Sant Cugat

El partit liderat per Josep Maria Vallès ha presentat part del seu programa amb els membres de la llista Cristina Paraira, Carles Brugarolas i Jordi Puigneró

Com ja ha anat fent al llarg de la campanya electoral per les eleccions municipals, Junts per Sant Cugat ha presentat una part més del seu programa electoral aquest dijous, 18 de maig, en una carpa a peu de carrer. Aquesta vegada ha estat a la plaça de l'Om, per reclamar més inversió en infraestructures i serveis essencials amb els membres de la llista del partit Josep Maria Vallès, Cristina Paraira, Carles Brugarolas i Jordi Puigneró.

A l'acte, el número 3 de la llista del partit, Carles Brugarolas, ha començat criticant les actuacions portades a terme pel tripartit durant el mandat actual, responsabilitzant-los del dèficit fiscal i d'una paràlisi en diferents aspectes, com en les dinàmiques d'habitatge i en equipaments esportius, culturals i educatius i assegurant que Junts "va fer més amb molt menys".

El número 5, Jordi Puigneró, també ha parlat del dèficit d'inversió en infraestructures que pateix Sant Cugat i ha reivindicat "quatre inversions supramunicipals imprescindibles per la ciutat". En primer lloc, ha categoritzat el Jutjat com una exigència necessària i ha qualificat la manca d'aquests com una anomalia per les ciutats amb més de 65.000 habitants. En segon lloc, ha mencionat la "inadmissibilitat de no tenir un intercanviador ferroviari entre l'estació de ferrocarrils i Rodalies". També ha insistit en que el soterrament de les vies dels ferrocarrils ha de ser una prioritat del govern de Catalunya. I en quart i últim lloc, ha mencionat la necessitat de la construcció d'un hospital de referència.

La número 2 de Junts, Cristina Paraira, ha agafat el relleu de l'exvicepresident insistint en la importància de donar un impuls al manteniment dels serveis essencials per aconseguir una "ciutat accessible a totes les persones en cada carrer". Per començar amb aquest repte, Paraira s'ha compromès amb la renovació del contracte del servei de neteja i recollida de residus tan bon punt entrin al govern "per assolir més eficiència en la reducció i reutilització de residus i augmentar les dades de recollida selectiva", ja que tots els punts formen part dels "reptes que demana la UE que s'han d'assolir". També ha destacat l'augment d'efectius i la descentralització de la brigada municipal, encara que no ha mencionat en quants membres, i la millora en l'enllumenat com a tasques prioritàries pel bon funcionament de la ciutat.

Per acabar, l'alcaldable, Josep Maria Vallès s'ha mostrat confiat per a les eleccions declarant que són la força política que pot revertir el tripartit actual: "som el vot útil per revertir-lo". Junts continuarà desgranant el seu programa electoral en actes al carrer per demostrar que volen ser un "govern de proximitat", tal com ha assegurat el candidat a l'alcaldia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem