Junts per Sant Cugat enviarà 3.700 ulleres als campaments de refugiats del Sàhara

El seguiment d’aquest enviament el farà l’ONG Ulls del Món

Junts per Sant Cugat ha recollit un total de 3.700 ulleres per enviar als camps de refugiats del Sàhara, un projecte que el partit va iniciar el juliol de 2021 amb la col·laboració de més d’una trentena de comerços de la ciutat.

Totes aquestes ulleres aniran destinades a persones amb problemes oftalmològics, i el seguiment d’aquest enviament el farà l’ONG Ulls del Món, que ja compta amb voluntaris al terreny per tal de garantir que se’n fa un bon ús del material.

Neus Bosch, representant de l’entitat Sant Cugat amb el Poble Sahrauí, va afirmar que és una acció “necessària per a la delicada situació que pateixen aquests campaments”. Per la responsable d’aquest projecte solidari, Esther Alòs, es tracta d’una iniciativa “transversal” que va néixer amb la intenció “d’implicar els afiliats de Junts amb la ciutat”. El 19 de març passat va ser el darrer dia que un grup de persones voluntàries va embolicar i empaquetar les darreres ulleres graduades recollides els darrers mesos a Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem