Junts per Sant Cugat reclama "mà estesa" del Govern en "temes importants per a la ciutat"

La portaveu del grup, Carmela Fortuny, lamenta la posició de l'equip de Govern en una moció sobre el jutjat de primera instància

Junts per Sant Cugat presentava una moció en el ple municipal del mes de febrer per reclamar un jutjat de primera instància a Sant Cugat. Una moció que ha comptat amb esmenes de l'equip de Govern, que han fet que Junts per Sant Cugat l'hagi retirat. En aquest sentit, Carmela Fortuny ha reclamat davant dels mitjans de comunicació local "mà estesa" per part del Govern municipal en "temes importants per a la ciutat".

En aquest sentit, Fortuny ha destacat que "s'ha trencat amb un tema molt important, la reivindicació dels jutjats per a Sant Cugat". La portaveu, doncs ha afirmat que "han presentat fins a dues pàgines d'esmenes que tergiversaven la voluntat de la moció". Un fet, el de la presentació de les esmenes, que ha generat tensió i retrets en la sessió plenària, entre l'oposició i el govern. "Ens pertoca defensar els interessos dels veïns i de les veïnes de Sant Cugat", ha dit Fortuny, que ha afegit que "un cop més s'ha trencat la possibilitat d'arribar a pactes".

La portaveu de Junts per Sant Cugat ha apuntat que la formació "té dubtes sobre que en temes importants per a la ciutat es trenqui el consens que sempre ha tingut l'Ajuntament". De totes maneres, Fortuny ah reconegut que "sempre" parlaran amb el Govern "per arribar a acords", tot i mostrar preocupació i assenyalar que "de moment, ens trobem amb el fet que no se'ns escolta".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem