Junts per Sant Cugat reivindica la seva feina en els habitatges de lloguer protegit

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha fet entrega avui de 58 habitatges de lloguer protegit que es van començar a construir en el passat mandat

Junts per Sant Cugat reivindica la seva tasca en polítiques d'habitatge en el marc de l'entrega de 58 pisos de lloguer protegit, el dissabte 29 de febrer, al barri de Can Mates. Uns habitatges que ha entregat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, però que es van iniciar durant el passat mandat, sota el mandat del PDeCAT-Demòcrates.

Així, Junts per Sant Cugat explica en un comunicat que "aquesta promoció és fruit de conveni que el juliol del 2016 l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el conseller delegat de l'empresa Vielsa, Santiago de Gomar, van signar per permetre a l'empresa municipal Promusa gestionar una promoció de 58 d'Habitatges amb Protecció Oficial(HPO) en règim de lloguer general". 

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, desitja "que en aquest mandat es vagin complint les promeses del govern tripartit de Sant Cugat en matèria d'habitatge. Junts per Sant Cugat estén la mà al govern per continuar abordant solucions en aquesta temàtica".

 
Comentaris

Destaquem