Junts vol construir una Ciutat Esportiva a Ca n'Ametller per acollir tot l'esport local

La formació política ha presentat una trentena de propostes sobre el model esportiu, el binomi esport i educació i les instal·lacions esportives

Junts per Sant Cugat ha presentat una trentena de propostes sobre l'àmbit esportiu entre les quals destaca la creació d'una Ciutat Esportiva per acollir tot l'esport del municipi, en un acte davant una vintena de representants del teixit esportiu de Sant Cugat, el dilluns 15 de maig. A més, la formació va assenyalar la importància de crear un model esportiu que fomenti la pràctica esportiva entre totes les edats i la necessitat de cogovernar amb tots els agents esportius.

L'alcaldable per Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat crític amb la gestió de l'actual mandat i ha defensat una escolta activa en cas d'entrar al govern: "Aquest mandat només ha canviat la gespa de 2 clubs en concret i creiem que podrien haver fet més, ja que el darrer pavelló és del mandat de Mercè Conesa i Carmela Fortuny. És per això que nosaltres escoltarem per prendre la millor decisió possible i serem accessibles, no només amb interlocutors com Sant Cugat Creix o la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, sinó amb tots els agents esportius".

Així doncs, d'entre les propostes que ha presentat la formació política, destaca la construcció d'una Ciutat Esportiva per a Sant Cugat a Ca n'Ametller. "Es tracta d'un projecte de gran envergadura que requereix consens social i polític i de molts recursos l'execució del qual cal plantejar en el llarg termini" ha afegit Albert Mendoza, president de l'executiva de Junts per Sant Cugat i número 10 en la llista electoral de la formació. Aquesta Ciutat Esportiva preveu una piscina, 4 camps de futbol (2 d'ells de futbol 7), 2 pavellons multiesportius, un gimnàs i 4 pistes de pàdel, entre altres serveis.

La formació també ha repassat quin ha de ser el model esportiu de Sant Cugat i ha defensat el foment de l'esport per a totes les edats, com ha indicat Eloi Rovira, número 13 en les llistes electorals: "Hem de vetllar pel desenvolupament i garantir la pràctica de l'esport en tot el cicle de vida amb l'objectiu de generar interès per la pràctica esportiva". Rovira a més ha incidit en la revisió de l'esport escolar i en la col·laboració amb el teixit empresarial.

D'altra banda, Junts per Sant Cugat vol cobrir les pistes d'algunes escoles com l'Escola-Institut Catalunya o l'Institut Leonardo Da Vinci i adaptar les actuals instal·lacions per fer-les accessibles a tothom. A més, la formació ha indicat la necessitat de "donar visualització a esdeveniments importants, fomentar la relació amb el teixit empresarial i millorar econòmicament i burocràticament les subvencions".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem