JxStC arranca la campanya electoral amb l'objectiu "de mobilitzar els seguidors"

La formació política va començar a enganxar cartells pel municipi coincidint amb l'enganxada de cartells massius de Junts per Catalunya

Junts per Sant Cugat ha donat el tret de sortida, el dissabte 23 de gener, a la seva campanya electoral per a les eleccions del Parlament del 14 de febrer. Amb l'objectiu d'aconseguir sumar voluntaris, apoderats i donacions, la formació política enganxar cartells per tot el municipi, coincidint amb una acció que es va produir a tot Catalunya per Junts per Catalunya.

Així doncs, en un acte simbòlic, una expedició de membres de Junts per Sant Cugat, en la qual hi havia la presència de Carmela Fortuny (portaveu municipal del grup) i el conseller Damià Calvet, va enganxar el seu primer cartell a la plaça de Lluís Millet.

L'acció de Junts per Sant Cugat pretén "mobilitzar el màxim de persones amb l'objectiu de sumar voluntaris, apoderats i donatius de cara a les eleccions del 14-F" segons ha assenyalat Marc Ledesma, Coordinador Local de la formació política.

Amb tot, les eleccions d'enguany vénen marcades per la pandèmia de la COVID-19 i el possible ajornament d'aquestes, tanmateix, Ledesma es mostra positiu: "Preveiem uns resultats esperançadors. Som un nou partit polític, però comptem amb una tendència positiva. A més, farem diferents campanyes per ajudar a votar a totes aquelles persones que no puguin o vulguin fer-ho presencialment".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem