L'Ajuntament de Sant Cugat recorrerà la sentència de l'estelada al Suprem

El Tribunal Superior de Justícia ha prohibit aquest símbol a la via pública del municipi

L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Carmela Fortuny ha anunciat que l'Ajuntament recorrerà al Tribunal Suprem la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual es prohibeix l'estelada a la via pública del municipi.

 

Més info: El Tribunal Superior de Justícia prohibeix l'estelada a la via pública de Sant Cugat



Una sentència amb la qual el TSJC desestima el recurs d'apel·lació presentat per l'Ajuntament de Sant Cugat, després que el 2016 un jutjat de Barcelona prohibís la instal·lació de l'estelada a la plaça Lluís Millet l'any 2014, i que SCC va denunciar.

 

Fortuny ha mostrat la seva "sorpresa i tristesa" pel fet que la sentència hagi arribat primer als mitjans de comunicació que al mateix Ajuntament. "Acatarem la sentència tot i que el que ens demana acatar va en contra de la voluntat de la ciutadania", ha apuntat.

 

Amb tot, remarca que "el Tribunal Superior de Justícia no s'ha mirat les al·legacions, si no no hagués fet aquesta valoració tan genèrica", afegint una reflexió sobre el redactat. "Segons aquesta, no podríem una pancarta antimilitarista, o de suport al col·lectiu LGTBI també ens la poden fer treure", ha lamentat, atribuint el sentit de la sentència "al context actual que estem vivint".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem