L'alcaldessa Mercè Conesa anuncia que no es presentarà a la reelecció

Conesa podria deixar aviat de ser alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona per assumir la presidència del Port de Barcelona

Mercè Conesa ha anunciat al TOT Sant Cugat que no es presentarà a la reelecció de l’alcaldia de Sant Cugat. Conesa des del primer moment que va ser candidata a les eleccions municipals el 2011, es va mostrar favorable a la limitació d’un màxim de dos mandats polítics. Una declaració d'intencions que ha repetit en diverses entrevistes al cap dels anys.

Conesa és alcaldessa de Sant Cugat des del desembre del 2010, data en què va rellevar Lluís Recoder. Va ser reelegida alcaldessa a les eleccions municipals del 2011 i del 2015. Conesa ha estat la primera dona que ha estat alcaldessa de la nostra ciutat.

Amb l’alcalde Lluís Recoder, com a regidora electa per Convergència i Unió, va ser nomenada tinent d’alcalde d’Igualtat i de Polítiques Socials de l’Ajuntament de Sant Cugat entre els anys 1999 i 2003 i, posteriorment, tinent d’alcalde de Territori (2003-2010).

Candidata a presidir el Port de Barcelona

L’alcaldessa de Sant Cugat es perfila com a possible presidenta del Port de Barcelona en substitució de Sixte Cambra, una informació que la mateixa Conesa no ha volgut confirmar. Aquest nomenament podria arribar aquest mes de juny després de la presa de possessió del nou govern de Catalunya, fet que l’obligaria a deixar aviat l’alcaldia i la presidència de la Diputació de Barcelona.

La política santcugatenca, del 2011 al 2015 va ser vicepresidenta de la Diputació de Barcelona i presidenta delegada de l’àrea d’atenció a les persones. Des del 2015 és la presidenta de la Diputació de Barcelona

 
Comentaris

Destaquem