L'alcaldessa Mercè Conesa mostra el seu suport als consellers empresonats

La jutgessa de l'Audiència Nacional ha decretat presó per a 8 consellers de la Generalitat de Catalunya

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha mostrat el seu suport als 8 consellers empresonats aquest dijous, 2 de novembre. Ho ha fet a través de les xarxes socials on ha fet les següents tres piulades:

Precisament, Conesa havia viatjat aquest dimecres, 1 de novembre, a Madrid, juntament amb el tinent d'alcalde Damià Calvet per mostrar el seu suport institucional als consellers que avui estaven cridats a declarar pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació.

La jutgessa Carmen Lamela tenia sobre la taula la petició de la Fiscalia de presó incondicional per a Oriol Junqueras, Carles Mundó, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull. Per a Santi Vila, el ministeri públic havia demanat presó eludible sota fiança de 50.000 euros.

D'altra banda, la jutgessa ha demanat una ordre de detenció internacional per a la santcugatenca i consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, que es troba a Brussel·les amb el president, Carles Pugidemont, Toni Comín i Lluís Puig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem