L'ANC Sant Cugat i Òmnium organitzaran una caminada fins al tram 38 per la Diada

Aquest dissabte, 13 d'agost, han fet un assaig del recorregut, d'aproximadament 4 hores

Una de les novetats de la Diada de l'11 de Setembre d'enguany és l'organització d'una caminada des de Sant Cugat fins a Barcelona. L'organitzen l'ANC Sant Cugat i Òmnium Cultural, considerant que és una bona manera d'arribar al tram 38, on s'ubicaran totes les persones del Vallès Occidental que vulguin participar en la manifestació per a la República Catalana. L'organització però també facilitarà autobusos per traslladar-se a la capital catalana.

El recorregut s'iniciarà al matí a l'hípica Can Calders, passant pel Turó de la Magarola i entrant a Barcelona per Sant Genís dels Agudells. Després s'haurà de creuar una bona part de la ciutat, ja que el tram 38 s'ubica al Passeig de Lluís Companys, entre l'Arc de Triomf i la porta d'entrada del Parc de la Ciutadella. En total, 4 hores de recorregut.

"Altres anys s'havia comentat de fer, però no s'havia arribat a fer mai. Aquest cop serà la primera vegada", explica Josep Lliberia, membre del secretariat de l'ANC i de la junta d'Òmnium. Lliberia és una de les persones que aquest dissabte, 13 d'agost, ha fet l'assaig del recorregut, juntament amb altres membres de les dues delegacions locals.

L'ANC Sant Cugat i Òmnium Cultural convidaran a la resta d'assemblees territorials de la comarca del Vallès Occidental perquè també se sumin a fer la caminada, ja que totes hauran d'anar a parar al tram 38. "Com més gent la fem, millor", ha dit Lliberia. Per participar en la manifestació cal inscriure's per garantir l'èxit de la mobilització i perquè cap punt del territori quedi buit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem