L'emergència climàtica, el feminisme i la seguretat als Túnels centren el ple municipal

Després del ple d'investidura i el ple de constitució del cartipàs municipal arriba el primer ple ordinari del mandat, que coincideix amb l'últim abans de les vacances

El nou repartiment de càrrecs, espais i forces en la Sala de Plens de l'Ajuntament viu el dilluns 22 de juliol el seu primer ple municipal ordinari, després que ja s'hagi constituït el consistori amb el ple d'investidura i el ple del cartipàs, ambdós extraordinaris. Així, aquest serà el primer ple municipal ordinari del mandat, que coincideix amb l'últim abans de marxar de vacances - a l'agost no hi ha ple. Un ple que comença a les 16 h, amb el torn de participació ciutadana a les 20 h.

No es preveu que sigui un ple municipal amb grans temes damunt la taula. De fet, pel que fa a les mocions presentades pels grups municipals, n'hi ha només tres: dues de Junts per Catalunya, per adherir-se al Parlament de les Dones i declarar Sant Cugat en emergència climàtica, i una de Cs, per reclamar millores de seguretat als Túnels de Vallvidrera. L'equip de Govern (ERC-MES, PSC i CUP), doncs, no presenten cap moció en aquest primer ple ordinari del mandat.

D'entre els dictàmens que presenta el nou equip de Govern, destaca el dictamen d'expedient de modificació núm. 10 del Pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2019, dins de l'àmbit de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, o el dictamen de modificació de la plantilla de personal laboral del Patronat Municipal d'Educació, dins de l'àmbit de Cultura.

 
Comentaris

Destaquem