L'ideòleg santcugatenc de la hisenda catalana, Joan Iglesias, deixa el càrrec

L'autor del nou model d'Administració Tributària de Catalunya ha renunciat al seu càrrec

L'inspector d'Hisenda i encarregat de dissenyar la nova administració tributària de Catalunya, el santcugatenc Joan Iglesias, ha deixat el càrrec aquest cap de setmana i podria haver demanat el reingrés a l'Agència Tributària Espanyola, segons afirma 8TV.

Encara es desconeixen les causes per les quals el santcugatenc, autor del llibre Una hisenda a la catalana. Preguntes i respostes sobre la hisenda pròpia, ha decidit renunciar al càrrec.

La renúncia del principal ideòleg del nou model d'Administració Tributària de Catalunya s'ha produït en el moment en què s'estan iniciant els tràmits per posar-la en pràctica.

Segons apunta el diari ARA, Iglesias i la Conselleria d'Economia encapçalada per Oriol Junqueras diferien sobre la manera d'encarar el desenvolupament de l'Agència Tributària Catalana; el primer argumentava que no hi tenien els recursos necessaris per engegar-la mentre que el conseller era partidari d'accelerar la posada en marxa de la hisenda catalana i fer-la realitat el més aviat possible.

Fins al moment, Joan Iglesias no s'ha pronunciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem