La carta d'agraïment de Raül Romeva als Castellers de Sant Cugat

El santcugatenc Raül Romeva, empresonat a Estremera, és membre de la colla dels Gausacs

Raül Romeva, tancat a la presó d'Estremera des del passat 23 de març, ha enviat una carta als Castellers de Sant Cugat per agrair les mostres de suport rebudes durant les últimes setmanes. Romeva, veí de Sant Cugat, és membre dels Gausacs i la colla castellera ha reivindicat la seva posada en llibertat en les seves actuacions. Un gest que el conseller destituït del govern de Puigdemont ha volgut agrair amb una carta.

"No tinc paraules per agrair tantes mostres de suport i complicitat, tan de cara a mi com a la meva família", comença l'escrit de Romeva, que assegura que "és en circumstàncies extremes quan podem constatar l'excepcionalitat del fet casteller i, més encara, la grandesa dels Gausacs". El santcugatenc porta gairebé dos mesos a la presó per ordre del Tribunal Suprem i ja va passar-hi més de trente dies entre el 2 de novembre i el 4 de desembre.

Raül Romeva destaca que a la "colla hi ha gent que pensa diferent" i per això demana "posar l'èmfasi en aquells valors que permeten que ningú se senti exclòs". "La República només serà, si és per tothom i sobretot si és ètica, justa, solidaria i inclusiva", afegeix en unes paraules similars a les que va escriure en l'entrevista amb el TOT Sant Cugat.

El santcugatenc acaba amb el crit casteller: "Sempre amunt". Raül Romeva està sent investigat pel Tribunal Suprem per un presumpte delicte de rebel·lió i malversació per la seva participació en el govern sobiranista que va impulsar l'1 d'Octubre, delictes que poden arribar als 30 anys de presó. El jutge Llarena el manté, junt amb altres responsables polítics, en presó provisional sense fiança a l'espera de judici.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem