La CUP critica la manca de voluntat d'entesa de l'Ajuntament amb el Pacte per la Nit

Els cupaires manifesten la manca de preparació de les reunions dels grups de treball organitzats pel consistori pel Pacte per la Nit

La CUP de Sant Cugat carrega contra el govern de Convergència per la seva posició davant el Pacte per la Nit. Un pacte que té com a objectiu arribar a un acord sobre els horaris i usos de la via pública especialment en horari nocturn. 
 

Pere Roc membre de la CUP recorda que "fa 4 o 5 anys, després de dotzenes de reunions dels tres grups de treball (Activitats al carrer, Restauració i Oci nocturn) el consistori va suspendre de manera unilateral el Pacte per la Nit aprovat amb el consens de tots els agents implicats. Van dinamitar tota la feina feta".
 

Fa poc més d'un any, l'Ajuntament va decidir programar una segona edició del pacte per la Nit. Ara bé, des que es va donar tret de sortida a les reunions dels grups de treball fa sis setmanes,  s'han realitzat tres trobades, una per cada grup. Segons Roc, unes reunions que "són escasses, no estan ben preparades i no tenen una voluntat negociadora ni de consens". També destaca que, a dia d'avui, encara no s'ha plantejat una data per a la pròxima trobada, "quelcom preocupant tenint en compte que per l'aprovació del Pacte per la Nit s'haurien de celebrar prèviament unes quantes dotzenes de reunions".
 

A més, la CUP denuncia el creixement de traves que està posant l'Ajuntament de Sant Cugat als actes organitzats des de fa mesos per diverses entitats santcugatenques com ara: les activitats per al 30è aniversari de l'Esplai Pica-Roca o els actes previstos per al final de curs de l'Esbart.

 
Comentaris

Destaquem