La CUP-PC en desacord amb què Ramon Palacio sigui el nou Síndic de Sant Cugat

La formació insta l'alcaldessa, Mercè Conesa, a repensar-se la candidatura

La CUP-PC ha mostrat, mitjançant un comunicat, el seu desacord amb què Ramon Palacio sigui el nou Síndic de Greuges de Sant Cugat. La formació assegura que el candidat no compleix cap dels dos requisits demanats per a la presentació de candidats a Síndic: tenir coneixements demostrables jurídics i no vinculació amb cap partit polític.

"La candidatura de l'alcaldessa no compleix cap d'aquests dos criteris, però a més, la vinculació és amb un partit del govern, fet que posa en entredit la necessària neutralitat que ha d'ostentar la figura del Síndic", afirmen en el comunicat.

"Perquè creiem en la neutralitat i autonomia que ha de tenir el Síndic com a fiscalitzador de l'administració creiem que és incompatible el vincle amb el PSC, partit del qual fins i tot, va ser regidor", remarquen, instant l'alcaldessa a "repensar-se la candidatura i a avaluar com s'escau a la resta de candidats". Amb tot, afegeixen que "en absolut dubtem de la vàlua del senyor Palacio, demostrada en el seu llarg i extens currículum".

 
Comentaris

Destaquem