UaSC i Gent per Valldoreix no arriben a cap acord de cara a les municipals

La falta d'acord en el repartiment de les vocalies i les incompatibilitats personals han estat determinants

La Plataforma Ciutadana Un altre Sant Cugat (UaSC) i Gent per Valldoreix no han arribat a cap acord de cara els comicis electorals del proper mes de maig per presentar-se en bloc per la presidència de l'EMD.

Segons Jaume Massanés, líder de la formació UaSC, després de les reunions que van tenir fa uns mesos UaSC, Gent per Valldoreix i Valldoreix Decideix, on es va intentar crear una plataforma unitària sense èxit, Un altre Sant Cugat i Gent per Valldoreix van mantenir alguna reunió més per mirar de presentar-se junts als comicis.

La falta d'entesa en el possible repartiment de vocalies i incompatibilitats, de caire personal, entre les dues formacions han estat els elements claus perquè la coalició no tirés endavant.

Ara, la UaSC "s'ofereix com a partit municipalista i independent, per liderar un canvi en la manera de fer del govern a Valldoreix". L'objectiu principal de la Plataforma Ciutadana per aquests comicis és obtenir una o dues vocalies a l'EMD que els permetin estar dins el govern i que això sigui el punt de partida per poder-se presentar amb més força en les eleccions municipals del 2019.

 
Comentaris

Destaquem