La secció local del PDeCAT ratifica Fortuny com a líder del partit de cara a les eleccions

Fortuny buscarà aconseguir acords amb diferents agents, entitats i partits del municipi per crear una llista unitària independentista a la ciutat

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, tindrà l'oportunitat d'optar a seguir al càrrec en el pròxim mandat, després que l'assemblea del PDeCAT l'hagi ratificat com a líder del partit de cara a les pròximes eleccions municipals, que se celebren el maig del 2019. Cal recordar que la mateixa Fortuny ja havia expressat la voluntat de presentar-se a l'alcaldia quan va prendre el relleu de Mercè Conesa en el càrrec.

De totes maneres, la força política ha encetat un procés de negociacions per trobar la manera de crear una llista unitària de ciutat, amb diferents actors del municipi, per a les eleccions. En aquest sentit, Fortuny liderarà la secció local de PDeCAT en les negociacions per aconseguir una llista de ciutat, unitària i independentista. "Volem treballar en projectes de país i amb l'objectiu de fer república, des del municipi", ha explicat el president de la secció local del PDeCAT, Eloi Rovira. En aquest sentit, tot i que Carmela Fortuny té el suport del seu partit per ser candidata a l'alcaldia, caldrà esperar a veure a quins acords s'arriba, si és que passa, amb els diferents agents, per confirmar que Fortuny serà alcaldable.

Així doncs, l'actual alcaldessa té l'encàrrec de liderar les negociacions amb els diferents agents i partits que puguin conformar aquesta llista unitària, tot i que "encara és d'hora" per parlar de noms, segons Rovira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem